0+
DOSTUPNIH PROIZVODA
0+
PARTNERA
0 sata
ISPORUKA PROIZVODA
0+
PREDSTAVNIŠTVA
0 zemalja
SANITARIA HOLDING

Sanitaria dental d.o.o.

Preduzeće Sanitaria Dental d.o.o. osnovano je u novembru 2015. godine sa sjedištem u Podgorici. Član je grupacije Sanitaria Holding koja je zastupljena u devet zemalja EU. Osnovna djelatnost poslovanja je prodaja dentalne opreme i potrošnih materijala. U cilju što kvalitetnijeg zadovoljavanja interesa kupaca Sanitaria Dental organizuje kongrese i seminare, štampa kataloge proizvoda, provodi kontinuiranu stručnu edukaciju svojih zaposlenih i vrši isporuku robe u roku 24 sata na području cijele Crne Gore.

Sanitaria dental d.o.o. novembra 2013. godine u Zagrebu otvorila je Edukacijski centar s ciljem daljnjeg razvoja partnerskih odnosa s našim klijentima i skromnog doprinosa unapređenju uslova za stručne edukacije.

Kada su u pitanju radni tečajevi, Edukacijski centar ima kapacitet dvadeset polaznika i jedno za predavača. Radna mjesta su opremljena hirurškim i protetskim mikromotorima, te svim ostalim instrumentima za neometan rad. Postava radnih mjesta osigurava direktnu vizualnu komunikaciju između predavača i polaznika. U slučaju samo predavanja, kapacitet Edukacijskog centra je pedeset polaznika.

U Centru se održavaju tečajevi iz područja preventive, protetike, endodoncije, implantologije i drugih oblasti za koje struka pokaže interes. Centar je opremljen savremenom audio i video komunikacijskom opremom koja olakšava praćenje predavanja i radnih tečajeva, te osigurava optimalne uslove za interaktivan rad.

Također, u sklopu Edukacijskog centra nalazi se potpuno opremljena ordinacija dentalne medicine koja omogućuje predavačima prikaz postupaka i rješenja odabrane tematike direktno na pacijentima.

Upoznajte naše zaposlenike

Vladeta Pavlović dr.med.vet.
Vladeta Pavlović dr.med.vet.Izvršni direktor
Mob +382 67 644 774
Fix +382 20 220 071
Fax +382 20 220 007
Jelena Lakušić
Jelena LakušićOdjel prodaje
Mob +382 67 644 807
Fix +382 20 220 179
Fax +382 20 220 007

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Naši djelatnici na raspolaganju su za sve Vaše cijenjene upite

IZABERITE ODJEL

IME *
PREZIME *
EMAIL ADRESA *
KONTAKT BROJ (TEL)

NASLOV

KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI? VAŠ UPIT!